Incendiu izbucnit la remorca unui autotren, încărcat cu lemne

123

Joi, 07 aprilie a.c., în jurul orei 01.45,echipajele Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea au intervenit pe strada Şoseaua Borşului, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la remorca unui autotren, încărcată cu lemne.
Acţionînd cu operativitate, pompierii militari au reuşit să salveze remorca şi cea mai mare parte a încărcăturii (aproximativ 25 metri cubi lemne de foc). Au ars trei metri cubi lemne de foc şi aproximativ 50% din prelata autovehiculului.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.