Gripă porcină în Bihor: o femeie a murit, alte două persoane virusate

775
gripa-porcina
Foto caracter ilustrativ

O femeie a murit, un copil şi un bărbat sunt confirmaţi şi ei: au gripă porcină.

 

O femeie de 48 de ani, din Salonta, a decedat în weekend din cauza virusului AH1N1 – gripă porcină. Femeia, barman la un local de la Salonta, a fost iniţial internată la spitalul de acolo, dar pentru că starea i s-a înrăutăţit, a fost adusă la Spitalul Curteanu din Oradea. Se întâmpla acum vreo zece zile. Vineri, pacienta a decedat, iar suspiciunile de gripă porcină au fost confirmate şi prin autopsia efectuată sâmbătă.

În acelaşi timp, în Bihor mai sunt alţi doi oameni care au fost infectaţi cu virusul gripei porcine. E vorba de un băieţel de cinci ani şi de un bărbat de 48 de ani. Cei doi nu sunt din Salonta şi nici nu se cunosc cu femeia decedată din aceeaşi cauză.

Continuare sursa: Bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.