Grav accident de circulație, în Chiribiș pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum

1112
smurd 800x426
Foto caracter ilustrativ

Marți, 21 ianuarie, la ora 18.55, pe D.N.19/E, în localitatea bihoreană Chiribiș, un bărbat de 53 de ani, din comuna Halmeu, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturismpe direcția Oradea – Marghita,

nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire, a pătruns în intersecția cu DN 19/B și, pe fondul vitezei neadaptate, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un șanț, iar apoi a fost proiectat într-un stâlp din lemn, al rețelei de telecomunicații.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. Leziuni mai ușoare au suferit alți doi pasageri ai săi, respectiv un bărbat de 42 de ani, din comuna Halmeu, județul Satu Mare și un tânăr de 22 de ani, din comuna Derna, județul Bihor.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.