Geamurile unei clădiri de birouri din Oradea au fost găurite de gloanţe

602
Geamurile unei clădiri de birouri din Oradea au fost găurite de gloanţe-800x557
Foto © Dan Burețea
 

Joi, 4 aprilie, în jurul orei 23.00, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat în urma unui apel primit prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 55 de ani, din municipiul Oradea, că, în perioada 3 – 4 aprilie, ora 23.00, persoane necunoscute au distrus peretele din sticlă de la intrarea într-o societate comercială (clădire de birouri) din Oradea.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor s-au deplasat cu operativitate la fața locului și, în urma cercetărilor efectuate, au constatat că peretele din sticlă din exteriorul clădirii prezintă patru orificii cu diametrul de 5 mm.

În apropierea clădirii, au fost descoperite două bile din metal, cu același diametru, care urmează să fie supuse expertizării, pentru a se stabili tipul și proveniența acestora.

Cercetările sunt continuate de Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare, în urma plângerii formulată de orădeanca de 55 de ani.

La finalizarea cercetărilor, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri legale în consecință.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.