6.5 C
Aleşd
miercuri, 17 aprilie 2024

Flori de la polițiști și jandarmi pentru femei, oferite de 8 Martie

De 8 martie, femeile au fost întâmpinate cu flori și mesaje preventive, de polițiști, jandarmi și reprezentanții în teritoriu ai A.N.A., din județul Bihor.

- Publicitate -

Vineri, 8 martie, continuând tradiţia anilor precedenţi, poliţiştii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalităţii, împreună cu polițiștii Biroului Rutier Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor și de reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bihor au acţionat pe raza Municipiului Oradea, dar și pe drumurile publice din județ, pentru a oferi flori doamnelor şi domnişoarelor participante la trafic, marcând astfel, simbolic, Ziua Internaţională a Femeii.

De asemenea, la primele ore ale dimineții, în localitatea Săcueni, județul Bihor, doamnele și domnișoarele prezente în trafic, în calitate de conducător auto sau de pasager, au fost întâmpinate de polițiștii din Săcueni cu flori, urări calde și recomandări prețioase.

Acțiunile au continuat în Piața Unirii din municipiul Oradea, unde, începând cu ora 11.30, doamnele și domnișoarele aflate în trecere au fost așteptate cu flori, de polițiștii rutieri și de prevenire, alături de jandarmi și reprezentanții A.N.A., pentru a le aduce, astfel, zâmbetul pe buze.

Totodată, echipele mixte ale structurilor teritoriale ale M.A.I. au continuat acțiunile de Ziua Internaţională a Femeii într-un centru comercial din municipiul Oradea, unde, de asemenea, doamnele și domnișoarele au fost felicitate, cu flori și urări calde.

Florile oferite în dar de polițiștii din Bihor au avut atașate mesaje preventive scurte, dar de impact.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,211FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
841CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI