Femeie amenințată cu pistolul în Oradea după o șicanare în trafic (video)

1551
Femeie amenințată cu pistolul în Oradea după o șicanare în trafic
Foto ©️ Richard Balint

Scene desprinse din filmele de acțiune, duminică în centrul orașului Oradea. Doi tineri au amenințat cu pistolul o femeie de 31 de ani, în urma unei șicanări în trafic produsă în zona Parcului 1 Decembrie din municipiu.

 

Cei doi tineri, de 26, respectiv 21 de ani, ambii din comuna Balș, județul Iași se aflau într-un Land Rover, iar femeia de 31 de ani conducea un Volkswagen.

„La ora 17:55, IPJ Bihor a fost sesizat printr-un apel de urgență, de o femeie de 31 de ani din Oradea, că în urma unei șicanări pe care tocmai a avut-o în trafic cu ocupanții unui autoturism, în zona parcului 1 Decembrie din Oradea, unul dintre aceștia ar fi amenințat-o cu un pistol. Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic autoturismul respectiv, pe care l-au oprit în Piața Unirii, la aproximativ un minut de la primirea apelului de urgență. Polițiștii orădeni i-au identificat pe cei doi ocupanți au autoturismului oprit ca fiind doi tineri de 26 și 21 de ani, ambii din comuna Balș, județul Iași”, a precizat potrivit bihon.ro, comisarul-șef al IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Publicată de Richard Balint pe Duminică, 31 ianuarie 2021

Cei doi tineri din Iași au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Oradea pentru audieri, unde de asemenea au fost conduși și femeia de 31 de ani, care a apelat și un bărbat de 36 de ani, care se afla în autoturism cu aceasta.

„În autoturismul tinerilor din județul Iași a fost descoperit un pistol, aparent de tip air-soft, care urmează să fie expertizat. Polițiștii orădeni s-au autosesizat în cauză și au întocmit pe numele tânărului de 26 de ani, dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare”, a mai informat comisarul-șef Fărcuța.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.