Femeie agresată sexual în plină zi

1932

Vineri, 19 octombrie a.c., jandarmii bihoreni au identificat și condus la sediul Poliției o persoană suspectă de agresiune sexuală.

 

În jurul orei 13.30, o femeie de 33 de ani din Oradea care se deplasa pe strada Feldioarei din municipiu, a fost urmărită și ajunsă din urmă de către un bărbat de 48 de ani care a agresat-o sexual, după spusele acesteia. Femeia a reușit să scape din mâinile agresorului, care a fugit. Un echipaj de jandarmi aflat în zonă a observat fapta și a trecut la urmărirea acestuia, reușind să-l prindă în zona străzii Costaforu.

Jandarmii au întocmit proces verbal de sesizare a organului de urmărire penală, predând persoana Poliției Municipiului Oradea pentru continuarea cercetărilor.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.