26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

FEDERAȚIA PATRONILOR BIHOR ÎȘI DESCHIDE BIROU DE REPREZENTARE ÎN SALONTA

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

“FEDERAȚIA PATRONILOR BIHOR ÎȘI DESCHIDE UN BIROU DE REPREZENTARE ÎN SALONTA” – acesta a fost mesajul dlui dr. Vlad Cristian DEAC, președintele Federației Patronilor Bihor, adresat reprezentanților mediului de afaceri din Salonta.

Ieri, 25 mai 2021, la Casa de Cultură din Salonta, a avut loc întâlnirea conducerii Federației Patronilor Bihor cu reprezentanții mediului de afaceri salontan. Evenimentul este primul dintr-o suită de întâlniri care vor avea loc și în alte orașe din județ, unde Federația Patronilor Bihor își va deschide birouri de reprentare.

La întâlnire au fost prezenți atât Primarul Török László, cât și Viceprimarul municipiului Salonta, Horváth János, cărora le mulțumim pentru sprijin. 

Ciprian Blejan

“Federația Patronilor Bihor a fost înființată în 1991, având poate cea mai vastă experiență de reprezentare a mediului de afaceri din județ”, și-a început discursul președintele FPB, dr. Vlad DEAC. După o trecere în revistă a celor mai recente intervenții la nivel guvernamental în urma solicitărilor primite din partea membrilor FPB, i-a dat cuvântul prim-vicepreședintelui Vasile FONOAGEcare a sumarizat parteneriatele încheiate cu instituțiile de control cu care Federația ține legătura, în vederea soluționării problemelor cu care se confruntă companiile membre, printr-o aplicare corectă a Legii și dintr-o parte și dintr-alta. “Noi milităm pentru comportamentul corect și legal al fiecărui membru, dar în același timp și instituțiile statului trebuie să-și facă datoria așa cum se cuvine”, a precizat dl. FONOAGE.

“Federația trăiește prin membrii ei și este vie datorită lor. Obiectivul nostru este acela a de a face o schimbare în bine pentru antreprenori”, a completat dna. Angela TEBIEȘ, general manager Novatex, membru în Consiliul Director al FPB. “Vă încurajez să facem afaceri între noi; membrii Federației fac business între ei.Noi ar trebui să avem o singură grijă: să avem grijă de angajați și să facem profit, dar ne împiedică multă birocrație, multe task-uri adiacente care răpesc din timpul și energia noastră și care nu aduc un plus de valoare. În cei 30 de ani de la înființare, Federația ar fi putut face mult mai multe lucruri, dar acele propuneri trebuie să vină de la dvs, de la antreprenori. De aceea, dacă aveți propuneri, solicitări, aduceți-le la cunoștința noastră”, a mai adăugat dna. TEBIEȘ.

Alături de conducerea FPB, s-au aflat la eveniment câțiva dintre membrii Federației, care și-au prezentat serviciile și au oferitanumite promoții celor prezenți: dl. Marius CERNEA – manager vânzări S.C. INOVA INTERNAȚIONAL S.R.L., dl. Sergiu MĂGUREAN – general manager CASA din CHIRPICI, dl. Bart DOBBELAERE – general manager VPK SALONTA, dl. Marius MIHUȚI – manager AUTO BARA & CO SRL, dl. Marius MOLAN – general manager MODEL MANAGEMENT SECTOR SRL și dl. Gabriel STANCA – general manager GADORTEX FASHION SRL.

“Inițiativa Federației este foarte bună”, a apreciat dl. primar Török László, prezent la eveniment împreună cu viceprimarul Salontei, dl. Horváth János. “Primarul susține întotdeauna inițiativele unei comunități închegate, iar prioritatea noastră este capitalul autohton. Toți cei de față au clădit ceva pentru salontani, așa că sunteți la locul potrivit, iar dacă aveți propuneri, avem deschiderea să le dezbatem”, a completat edilul din Salonta.

“Colegul nostru, dl. Marius CUIBUȘ, membru în Consiliul Director al Federației Patronilor Bihor, va reprezenta FPB în Salonta, astfel încât să avem contact cu mediul de afaceri salontan constant, să cunoaștem problemele cu care se confruntă și să venim în întâmpinarea lor, ori de câte ori va fi nevoie” a precizat dr. Vlad DEAC, președintele FPB.

“Pe viitor ne dorim să mai organizam astfel de întâlniri la care să aducem și specialiști din diferite domenii de activitate, care să stea la dispoziția dumneavoastră. Îmi doresc foarte mult să încurajăm și să ajutăm tinerii care vor să își înceapă o carieră în antreprenoriat, să implementăm proiecte, să ajutăm producătorii locali, să dezvoltăm o relație de afaceri între membrii Federației. Îmi propun să dezvoltăm și în Salonta învățământul dual și să organizăm cursuri de calificare gratuite pe domeniile firmelor din Salonta. Munca nu va fi ușoară, dar vă asigur de toată seriozitatea și implicarea mea”, a declarant dl. Marius CUIBUȘ- general manager PRODERAMID SRL, membru în Consiliul Director al FPB.

Reprezentanții mediului de afaceri din Salonta prezenți la eveniment au salutat inițiativa de a deschide un birou de reprezentare în Salonta, fiind interesați de o colaborare cu Federația Patronilor Bihor.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,527FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI