26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Etapa județeană a concursului “Prietenii Pompierilor”

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

Vineri, 12 aprilie, începând de la ora 09.00, pe baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv ”Bihorul” Oradea, se va desfăşura faza judeţeană a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi „Prietenii Pompierilor”.

Activitatea, organizată de organizată de Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, vizează dezvoltarea şi promovarea unor atitudini şi comportamente adecvate în cazul producerii unor situaţii de urgenţă şi totodată stimularea spiritului civic în rândul tinerei generaţii.

În cadrul concursului, echipele calificate în urma competiţiilor desfăşurate la nivel zonal se vor înfrunta de-a lungul a trei probe, din care o probă scrisă şi două probe practice: “Pista de îndemânare peste obstacole” şi “Ştafeta de 400 metri cu obstacole”.

Ciprian Blejan

Echipele participante sunt constituite din băieţi şi fete cu vârste cuprinse între 11 ani şi 15 ani, fiecare echipaj fiind format din 10 elevi (un comandant, opt concurenţi şi o rezervă).

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,527FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI