Două volume de teatru ale scriitorului Mircea Bradu se lansează la primăria Oradea

122
Mircea Bradu-800x343
Mircea Bradu foto © zidezi.ro

Marți, 8 mai 2018, de la ora 17, în Sala Mare „General Traian Moșoiu” a Primăriei Oradea are loc lansarea a două volume de teatru ale scriitorului Mircea Bradu, „Unul dintre noi să mă vândă” și „Hotărârea”, apărute la Editura „ARCA”.

 

Susțin alocuțiuni prof. univ. dr. Sorin Șipoș, prof. univ. dr. Gabriel Moisa, prof. univ. dr. Valentin Chifor și criticul de teatru Elisabeta Pop. Moderator: dr. Cristina Liana Pușcaș.

Evenimentul face parte din seria manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri.

Dinicu Braghină

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.