Două tinere au plonjat cu mașina în lac

3366
masina-in-lac
FOTO ©INFO TRAFIC jud. BIHOR
 

O mașină în care erau două tinere a ajuns sâmbătă, 03 noiembrie, în albia lacului de pe raza localității Paleu. Din primele informații, incidentul s-ar fi petrecut datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum.

„Apelul 112 o fost efectuat la ora 13:38 și semnala un eveniment petrecut pe Drumul Comunal 37, în localitatea bihoreană Paleu. Este vorba de o autoaccidentare, conducătorul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit carosabilul și a pătruns în albia lacului de pe raza localității. În autoturism erau două tinere de 18 ani. Acestea au fost transportate la spital pentru investigații”, a declarat pentru Bihon.ro comisarul IPJ Bihor, Alina Dinu.

Ambele fete au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean Oradea, pentru investigaţii medicale. ”Din primele date, au doar contuzii. Se aşteaptă, încă, rezultatul investigaţiilor”, a declarat şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Polițiștii bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.