Două echipaje medicale de la Ambulanţa Aleşd ,în trecere, s-au oprit să acorde primul ajutor într-un accident pe strada Clujului din Oradea

1179

Un accident violent s-a produs miercuri, 6 iulie la ora 12:30, pe strada Clujului din Oradea.

 

Două echipaje medicale specializate de urgenţă, unul cu medic, celălalt cu asistent, de la Ambulanţa Aleşd, aflate în trecere spre alte cazuri, s-au oprit şi au acordat primul ajutor, până la sosirea a două echipaje de terapie şi urgenţă, cu medic respectiv asistent de la Ambulanţa Oradea.

Un bărbat de 61 de ani, din Oradea, conducea o maşină şi, spun poliţiştii, nu s-ar fi asigurat la plecarea de pe loc și deci nu ar fi dat acordat prioritate de trecere. Drept efect, şoferul orădean s-a izbit cu maşina de o motocicletă condusă regulamentar de un alt orădean cu vârsta de 56 de ani, din Oradea.

Sursa: Bihon

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.