1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

“ Fii erou! Donează sânge! ”

În perioada 5-9 decembrie 2016, Oradea va găzdui cea de-a doua ediție a proiectului național “Donează sânge! Fii erou!”. Acest proiect este derulat la nivel național, în 9 centre precum: București, Cluj, Oradea, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș, Craiova, Sibiu și Brașov, și este implementat de Federația Asociațiilor Studenților în Medicină România (FASMR).
Proiectul “Donează sânge, fii erou !” urmărește să ajute la depășirea crizei de sânge cu care se confruntă spitalele din România, organizând această campanei, care se derulează pe o perioadă de 5 zile, la nivel național.
Prin implementarea acestui proiect se dorește ca populația orădeană să fie informată în ceea ce privește actul donării, cât este de important să donăm, beneficiile aduse organismului nostru și totodată faptul că facem o faptă bună, având șansa de a salva o viață. De asemenea regenerarea sângelui în organismul nostru induce o stare de bine atât fizic cât și mental.
La nivel local proiectul este implementat de ASOCIAȚIA STUDENȚILOR MEDICINIȘTI DIN ORADEA (ASMO), mai exact de către Departamentul de Sănătate Publică (SCOPH), împreună cu alte organizații studențești partenere, care au acceptat apelul făcut de colegii lor, și anume: Societatea studențească de chirurgie din România, filiala Oradea (SSCR) și Uniunea Studenților din Oradea ( USO) care cuprinde urmatoarele OGN-uri din cadrul Universității din Oradea: Asociația Studenților Economiști din Oradea (ASEO); Asociația Studenților Ingineri din Oradea (ASIO); Asociația Studenților Stomatologi din Oradea (ASSO); Asociația Studenților Universității din Oradea (ASUO); Asociația Studenților Creștini-Ortodocși din Oradea (ASCOR); Asociația Studenților la Psihologie din Oradea ( ASPO); Asociația Studenților farmaciști din Oradea (ASFO); Alumni Universitatea din Oradea (AUO); International association of students in economic and commercial sciences (AIESEC); Association of International Medical Students Oradea (AISMO); Asociația Studenților și elevilor basarabeni (ASEB); alături de Studenții senatori.15134679_1815637378682579_1494791055079734217_n
Proiectul “Doneaza sânge! Fii erou!“ își propune să demonstreze că oraşul Oradea are un spirit civic dezvoltat şi că în acelaşi timp comunitatea locală pune accentul pe adevăratele valori, prin organizarea unor activități de excepție.
“Avem nevoie de susținerea voastră pentru succesul acestui proiect. Dorim să vă avem alături într-un număr cât mai mare în atingerea obiectivelor noastre: de a modela spre bine comunitatea noastră, de a promova valorile sociale şi de a susţine salvarea vieţilor omenești.” ne-a declarant Bianca Dinică, coordonatorul proiectului.
Organizatorii campaniei îi îndeamnă pe toți cei ce sunt compatibili criteriilor de donare, să o facă, atât în timpul desfășurării campaniei cât și în afara acestuia. Campania va avea loc la Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea, strada Louis Pasteur, nr.30,în perioada 5-9 decembrie 2016 între orele 08:00-11.00. Pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul www.proviataoradea.ro.

- Publicitate -

 

Paula Lele

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,492FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI