Din 4 octombrie, Biroul de Evidență a Persoanelor își mută activitatea în Sala „Florica Ungur”

247

Începând cu data 4 octombrie 2021, personalul Biroului de Evidență a Persoanelor Oradea își va desfășura activitatea provizoriu într-o nouă locație, având în vedere lucrările de reparații, igienizare și modernizare care vor avea loc la actualul sediu de pe str. Republicii nr. 24. 

Până la terminarea lucrărilor, activitatea de evidență se va desfășura în sala „Florica Ungur”, situată în Piața Regele Ferdinand nr. 4 (lângă Banca BRD și Agenția Tarom).

Programul de lucru cu publicul va rămâne același:

Luni – joi, între orele 08:00 – 18:00;

Vineri, între orele 08:00 – 16:00.

De asemenea, în data de 1 octombrie 2021 nu se va lucra cu publicul, în vederea mutării echipamentelor tehnice la noua adresă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.