DEBUTUL SEZONULUI MOTO 2019 ÎN JUDEȚUL BIHOR, ALĂTURI DE POLIȚIȘTII BIHORENI

206

Polițiștii rutieri, cei de prevenire bihoreni și polițiștii ungari, alături de motocicliști, la debutul sezonului motociclistic 2019 în județul Bihor.

Odată cu încălzirea vremii, iubitorii mișcării pe două roți sunt tot mai prezenți în trafic. Pentru un trafic în condiții de siguranță, polițiștii rutieri bihoreni au venit în întâmpinarea demersurilor asociațiilor de motocicliști din județul Bihor și participă, sâmbătă, 13 aprilie a.c., începând cu ora 09.00, alături de organizatori, la evenimentul „Debutul sezonului Moto 2019” în județul Bihor.

În cadrul evenimentului, polițiștii rutieri și de prevenire bihoreni vor desfășura Campania transfrontalieră de prevenire a accidentelor rutiere „Împreună pentru siguranța dumneavoastră – Stop accidentelor rutiere!”. Campania preventivă este derulată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor împreună cu polițiștii din cadrul Căpităniei de Poliție a Județului Hajdú-Bihar, Ungaria, parteneri constanți ai campaniilor preventive derulate în comun, de polițiștii bihoreni, de-a lungul anilor.

Campania, care va fi derulată sâmbătă, 13 aprilie, de polițiștii bihoreni, vizează prevenirea accidentelor rutiere cu victime din rândul motocicliștilor. Polițiștii rutieri și de prevenire bihoreni, alături de omologi ungari, vor fi prezenți la eveniment, care va reuni motocicliști din țară și din străinătate.

Pe un traseu special amenajat, tip poligon, sub supravegherea polițiștilor și a unor instructori moto din Ungaria, vor avea loc demonstrații motociclistice și antrenamente pentru iubitorii mersului pe două roți. În cadrul unor standuri și ateliere, polițiștii vor acorda recomandări preventive și sfaturi legislative pe tema circulației pe motocicletă, în siguranță.

La invitația polițiștilor rutieri bihoreni, în cadrul evenimentului vor fi prezenți reprezentați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al Județului Bihor – S.M.U.R.D. Bihor, care vor face mai multe demonstrații de acordare a primului ajutor victimelor unor accidente rutiere, cu accident pe motocicliști.

De asemenea, reprezentanții Registrului Auto Român Bihor, care vor oferi recomandări pentru prevenirea unor accidente rutiere cauzate de starea tehnică deficitară a vehiculului.

Demostrațiile vor începe la ora 09.00, pe Calea Clujului nr.300A din municipiul Oradea, iar la finalul evenimentului, în jurul orei 13.00, se va desfășura un marș al motocicliștilor, până în municipiul Salonta, cu retur spre Oradea, pe la Tinca.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, echipajele polițiștilor rutieri bihoreni vor supraveghea deplasarea coloanei de motocicliști pe parcursul întregului traseu.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.