Dansul și cântecul slovac încă nu au pierit

520

„Festivalul Folcloric Internațional al Tineretului Slovac” in organizarea Uniunii Democratice a Slovacilor și Cehilor din România (UDSCR), a Ministerului Culturii și a Consiliului Local Suplacu de Barcău, prezidată de către deputatul Adrian Merka.

 

Manifestarea se va tine  în zilele de 16 și 17 iulie 2016 in localitatea slovacă Valea Cerului, acesta fiind singurul festival folcloric slovac internaţional al tineretului din România.

In cadrul fetivalului din weekendul următor se numără un program cultural bogat oferit spectatorilor,o paradă a costumelor,un bal, o slujbă religioasă și premierea participanților.

wp-1468053703015.jpg

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.