Crimă într-un sat bihorean. Un bărbat a fost pur și simplu ucis în bătaie

17152
poliția criminalistică-800x535
Foto caracter ilustrativ
 

Crima s-a petrecut în localitatea bihoreană Mierlău. Un bărbat a fost ucis în bătaie de un consătean, în urma unei altercații. Autorul omorului a fost arestat, duminică, de Tribunalul Bihor, la solicitarea Parchetului Județean.

Potrivit unui comunicat al prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Dida Naghiu, trimis portalului BihorJust, crima s-a petrecut vineri, 20 noiembrie, în jurul orei 22. În timp ce se afla în locuința sa din satul Mierlău, agresorul, a atacat victima, căreia i-a aplicat mai multe lovituri.

Fără să arate motivul altercației dintre cei doi, comunicatul precizează că victima a suferit „un traumatism toraco-abdominal cu fracturi costale și rupturi de splină, care au culminat cu decesul acesteia”.

Reținut de procurori sâmbătă seara, la ora 19, agresorul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor, care a acceptat propunerea Parchetului și l-a arestat pe agresor pentru 30 de zile, sub acuzația de omor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.