Crimă în Oradea. O femeie a fost găsită moartă în propria casă

1422
poliția criminalistică-800x535
Foto caracter ilustrativ

O femeie de 67 de ani a fost găsită moartă, aseară, în propria casă din municipiul Oradea. Principalul suspect este un bărbat din Sibiu, care locuia la ea.

Potrivit digi24.ro, femeia locuia într-un bloc din cartierul orădean Velența, iar vecinii au alertat Poliția, după ce nu au mai văzut-o timp de cinci zile. Anchetatorii sosiți la fața locului au găsit trupul neînsuflețit și urme de sânge în apartament, iar acum îl caută pe cel bănuit că ar fi comis crima.

„ISU Crișana a fost solicitat luni, în jurul orei 17:10. La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, care a acționat cu o scară culisabilă pentru a ajunge la apartamentul situat la etajul al doilea. Pompierii au intrat pe geam în locuință, unde au găsit-o pe proprietară decedată”, a declarat maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

„Politiștii au venit aseară, au intrat pe geam și au găsit-o pe jos moartă. Îl ținea pe bărbatul acesta la ea, nimeni nu s-a gândit că e în stare de așa ceva. Suntem șocați”, a spus unul dintre vecinii femeii.

Vom reveni cu detalii despre acest caz.