8.1 C
Aleşd
luni, 27 martie 2023

Covid la Curtea de Apel Oradea. O persoană angajată a fost depistată pozitiv

Urmărește-ne și pe Google News

“În vederea informării corecte a justițiabililor care în această perioadă sunt implicaţi în proceduri judiciare la Curtea de Apel Oradea, a avocaților şi a celorlalți participanţi, vă aducem la cunoștință că, în cursul zilei de vineri, 31 iulie, la Curtea de Apel Oradea, o persoană angajată a fost depistată pozitiv la testarea pentru infecția cu COVID-19”, transmit reprezentanții Curții de Apel Oradea.

- Publicitate -

A fost anunțată Direcția pentru Sănătate Publică, iar în urma anchetei epidemiologice efectuate a fost stabilită calitatea de contact direct pentru doi angajați din cadrul Curții de Apel cu privire la care s-a dispus izolarea la domiciliu. 

Au fost dispuse măsuri administrative în vederea dezinfectării tuturor spațiilor destinate personalului, precum și a celor destinate accesului publicului pentru eliminarea oricărui risc de transmitere a virusului. 

De asemenea, în cel mai scurt timp, întreg personalul Curţii aflat la serviciu în această perioadă, care se suprapune cu vacanța judecătorească, va fi supus testării prin metoda pooling.

- Publicitate -
- Publicitate -
 
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,779FaniÎmi place
1,768CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI