Concert  de pricesne ,,Duminica de Florii”  

859

Duminică, 17 aprilie 2022, de orele 18:00, la Filarmonica de Stat din Oradea, Centrul de Cultură al Județului Bihor în parteneriat cu Filarmonica de Stat Oradea și Visit Oradea, alături de mult îndrăgiții solisti Maria Sidea și Marius Ciprian Pop moderatorul întregului eveniment, vă invită să luați parte la  ,,Duminica, de Florii”- un concert special de pricesne plin de emoție si rugăciune, dedicat perioadei prepascale în care ne aflăm.

 

Soliștii invitații la eveniment vor fi: Lavinia Chifor, Andrei Dem, Vlad Tătar, Violeta Gherman, Ioana Urs, Teodora Șandru, Andrada Tulvan și Georgiana Szilaghi  precum și grupurile vocale de la Secțiile Școlii de Arte ,,Francisc Hubic” din Oradea și Beiuș, grupul vocal ,,Lioara” coordonați de doamna profesoară Antonela Buțiu  și grupul vocal al Ansamblului ,,Muguri și mlădițe de tezaur” coordonați de prof. Anca Banda, care vor interpreta pricesne tradiționale  binecunoscute credinciosilor bihoreni.    

Ulterior vor urca pe scenă membrii corului de cameră „Psalmodia Varadiensis” ai Facultatii de Teologie Ortodoxă din Oradea, condus de dirijor pr. prof. univ. dr. Mihai Brie. 

Biletele de intrare pot fi cumpărate de la sediul Centrului de Cultură al Județului Bihor, Str. Moscovei nr.5, prețul unui bilet fiind 15 lei.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.