COD PORTOCALIU de INUNDATII in Bihor! 

690

Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor , în intervalul 16 iulie, ora 15:00 — 17 iulie, ora 16:00, se vor înregistra torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri, cu posibile depășiri ale Cotelor de apărare, pe râurile din bazinele hidrografice: Crasna, Barcău (județele Sălaj, Satu Mare și Bihor), afluenții Crișului Repede din județele Cluj și Bihor.

 

Codul portocaliu de inundații în 18 bazine hidrografice este valabil până duminică după-amiază.

Pe râurile Crasna, Barcău, Crișul Repede, Crișul Negru, Crișul Alb, hidrologii au instituit Cod galben de inundații, începând din 15 iulie, ora 14,00 până duminică, 17 iulie, ora 00,00,

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.