CIRCULAŢIE ÎNTRERUPTĂ PE DN 76. A fost solicitat elicopterul SMURD

2032
accident Beiuș-800x600
Foto © Facebook / Drumul Național 76

Circulația este complet blocată pe DN 76, la intrarea în localitatea Beiuș, în urma unui accident frontal.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt în ambele sensuri pe DN 76, la intrarea în localitatea Beiuş dinspre Oradea, judeţul Bihor, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

În urma coliziunii frontale, două persoane au fost rănite, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD pentru preluarea victimelor.

“La fața locului s-au deplasat 3 echipaje, dintre care o autospecială de intervenție cu apă și spumă și cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și autospeciala de descarcerare grea. La fața locului, forțele de intervenție au constatat că în urma evenimentului au rezultat două victime încarcerate, dintre care una inconștientă. De asemenea, la fața locului a fost mobilizat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, dar și elicopterul SMURD”, a precizat locotenent-colonel Ciprian Tămaş, reprezentant al ISU Bihor.

Momentan nu se cunosc împrejurările producerii evenimentului rutier.

UPDATE: Medicii au a constatat decesul unei persoane, iar cealaltă victimă a fost preluată de elicopterul SMURD. Circulația rutieră pe DN 76, întreruptă în zona accidentului, a fost reluată alternativ, pe câte o bandă in jurul orei 19:10.

Știre în curs de actualizare…

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.