Cetăţean bulgar depistat la volan cu o copie după un permis de conducere bulgăresc fals

117

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au depistat un cetățean bulgar,care conducea un autoturism în baza unei copii după un permis de conducere bulgăresc fals.

În data de 09.02.2019, în jurul orei 23.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, jud. Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un bărbat, cetăţean bulgar, V.S. în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Finlanda. La controlul specific, bărbatul a prezentat, pe lângă documentele de identitate şi o copie după un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Bulgaria.

În urma verificărilor efectuate prin Punctul de Contact Giurgiu, colegii noștri au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.