Cetăţean bulgar depistat la volan cu o copie după un permis de conducere bulgăresc fals

114

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au depistat un cetățean bulgar,care conducea un autoturism în baza unei copii după un permis de conducere bulgăresc fals.

În data de 09.02.2019, în jurul orei 23.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, jud. Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un bărbat, cetăţean bulgar, V.S. în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Finlanda. La controlul specific, bărbatul a prezentat, pe lângă documentele de identitate şi o copie după un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Bulgaria.

În urma verificărilor efectuate prin Punctul de Contact Giurgiu, colegii noștri au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.