1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Cea de-a XIV-a ediție a Carnavalului Florilor la Oradea

În 21 august 2017, în cadrul manifestării ”Fereastră deschisă spre Europa”, va avea loc cea de-a XIV-a ediție a Carnavalului Florilor, eveniment care aduce cu sine și obișnuita defilare pe străzile municipiului Oradea.

- Publicitate -

Programul debutează în 20 august 2017, duminică după-amiază fiind organizat în Parcul Bălcescu cu un program de divertisment. Participă grupuri de dans popular, din instituțiile culturale ale Consiliului Județean Bihor, trupa de teatru de păpuși ”Lilliput” și Ansamblul ”Nagyvárad” din cadrul Teatrului Szigligeti, dar își fac prezența pe scenă și membrii formației Codex Régizene, formația Görböc din Mișca precum și ”Vadvirág”, interpretând cântece populare.

Ca în anii precedenți, la tradiționala defilare a Carnavalului Florilor, participă și formațiile de majorete și dans modern, atât din Bihor, cât și din străinătate, acompaniind cele patru care alegorice din Debrețin. Defilarea va începe de la ora 14 și se va încheia cu un program cultural și divertisment în Piața Unirii.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI