Caz șocant în Bihor: Un băiat l-a tăiat în zona gâtului pe prietenul său

3962
Incident Oradea
Foto ©️ bihon.ro

Incidentul a avut loc în cursul serii de miercuri, 22 iunie, în municipiul Oradea. Doi adolescenţi, s-au luat la harţă, iar unul dintre ei l-a tăiat pe celălalt cu un cuţit, în zona gâtului. 

 


Potrivit polițiștilor, miercuri, 22 iunie, la ora 20.18, IPJ Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că într-un parc de pe strada Agricultorilor din municipiul Oradea, a avut loc o altercație în urma căreia o persoană a suferit leziuni.

„Polițiștii orădeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar din primele investigații efectuate s-a stabilit că doi tineri din Oradea, ambii de 16 ani, care se cunoșteau, au avut un conflict spontan, pe baza unor discuții care au degenerat, în urma căruia unul dintre ei i-a provocat celuilalt leziuni tăiate la nivelul gâtului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul șef Alina Fărcuța.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului s a deplasat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD. Dr. Hadrian Borcea, medic-șef UPU-SMURD, a confirmat agresiunea. În fapt, agresorul i-a produs victimei, cu un cuțit, o plagă la nivelul gătului, destul de serioasă, dar care însă nu îi pune viața în pericol, scrie bihon.ro.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările vor continua sub coordonarea unui procuror, în funcție de gravitatea leziunilor suferite de victimă, a mai spus Farcuța.

Update: „Echipa SMURD care l-a preluat a oprit sângerarea pe drum spre spital dar tăietura a atins peretele carotidei, vasul de sânge care irigă creierul şi s-a produs un hematom. Există riscul ca acest hematom să comprime vasul, să oprească irigarea creierului motiv pentru care pacientul va intra în sala de operaţie. Se pregăteşte deja o echipă de chirurgi şi de chirurgie vasculară, pentru intervenţie”, a declarat, pentru ebihoreanul.ro, dr. Beres Zsolt, purtătorul de cuvânt al UPU/SMURD Bihor.

Știre în curs de actualizare

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.