Campania naţională de prevenire a traficului de persoane

151

Campania se derulează la nivel naţional în perioada aprilie – iunie 2016 şi vizează prevenirea traficului de persoane în scopul exploatării sexuale.
Cântăreaţa de muzică pop Brigitta Gheorghe (BRIGHI), va fi promotoarea campaniei, ea dorind astfel să se alăture luptei antitrafic din România.
În egală măsură, mesajul campaniei „Nu ignora fata…invizibilă!” şi sloganul acesteia „Povestea ei poate deveni şi povestea ta! ” sunt promovate de către solistă în spotul campaniei, care a avut la bază piesa muzicală „Invizibilă”.
Campania beneficiază de sprijinul indispensabil al Cat Music, partenerul campaniei.
În acest context, la nivelul Centrului Regional Oradea, se vor desfăşura acțiuni pentru promovarea campaniei. Reprezentanții A.N.I.T.P. – Centrul Regional Oradea vor fi prezenți în școli și în mediul rural, pentru a purta discuții cu grupurile vulnerabile, pentru a preveni traficul de persoane.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.