Cadavrul unui bărbat găsit în Crișul Repede

2347
Barca pompieri
Foto caracter ilustrativ
 

În data de 16 august, în jurul orei 14.50, un apelant al numărului unic 112 informa  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor cu privire la faptul că, în zona Podului Dacia din municipiul Oradea, trupul unei persoane a fost zărit în apele Crișului Repede, plutind la aproximativ 15 de metri de mal. 

 

​La locul indicat de apelant au intervenit de urgență un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea şi un echipaj de prim ajutor calificat, în total 8 pompieri militari.

Pompierii militari deplasându-se cu barca pe apele Crișului Repede și utilizând accesoriile din dotare, au degajat, în câteva minute, bărbatul din zona respectivă, aducându-l la mal. 

Din nefericire, bărbatul de cca 40 ani, nu a mai putut fi salvat, acesta prezentând lividități cadaverice la extragerea din apă.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.