“Cabaretul DADA” de Matei Vişniec la Teatrul “Regina Maria” Oradea

231

Anul acesta, teatrul orădean celebrează un eveniment cultural important: Centenarul DADA, motiv pentru care Teatrul “Regina Maria” doreşte să transforme evenimentul DADA într-un proiect interactiv şi educativ, prin care publicul să descopere ce înseamnă cu adevărat DADA. Şi cum ar putea fi celebraţi mai bine dadaiştii dacă nu prin artă.

 

Provocarea organizatorilor merge mai departe şi vor lansa un concurs, prin care îi invită pe orădeni să creeze artă (poezie, pictură, colaj) în “manieră” DADA.
În preambulul manifestărilor în 23 octombrie la Teatrul “Regina Maria” Oradea are loc premiera spectacolului “Cabaretul DADA” de Matei Vişniec, în regia Ancăi Bradu.

Florina Dometi

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.