3.1 C
Aleşd
miercuri, 6 decembrie 2023

Bilete de tratament distribuite pensionarilor, de CJP Bihor

Casei Județene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un numar de  372 bilete de tratament  pentru seria a X-a, începând din data de 10 iulie 2018,  pentru urmatoarele statiuni: Sovata, Herculane, Călimănești, Buzias, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Lacul Sărat, 1Mai, Moneasa, Neptun, Ocna Sugatag, Olănesti, Saturn, Slanic Prahova, Tinca, Tușnad, Vatra Dornei, Venus.

- Publicitate -

Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, zilnic, de luni pana joi intre orele  8-14, iar vineri intre orele 8-13, pana in data de 3 iulie 2018, ora 14. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face din data de  4 iulie 2018, ora 8.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de titular, prin procura autentificata, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii iunie  2018(copie si original)/adeverinta eliberata de catre angajator cu castigul brut aferent lunii anterioare repartitiei, precum  si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,488FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI