Bilete de tratament distribuite pensionarilor, de CJP Bihor

219
 

Casei Județene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un numar de  372 bilete de tratament  pentru seria a X-a, începând din data de 10 iulie 2018,  pentru urmatoarele statiuni: Sovata, Herculane, Călimănești, Buzias, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Lacul Sărat, 1Mai, Moneasa, Neptun, Ocna Sugatag, Olănesti, Saturn, Slanic Prahova, Tinca, Tușnad, Vatra Dornei, Venus.

Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, zilnic, de luni pana joi intre orele  8-14, iar vineri intre orele 8-13, pana in data de 3 iulie 2018, ora 14. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face din data de  4 iulie 2018, ora 8.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de titular, prin procura autentificata, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii iunie  2018(copie si original)/adeverinta eliberata de catre angajator cu castigul brut aferent lunii anterioare repartitiei, precum  si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.