Bihorul, reprezentat cu cinste la Facultatea de Pompieri 

294

Efectivului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”  al judeţului Bihor i s-a alăturat recent, sublocotenent Samuel Bila,  şeful de promoţie al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, tânărul ofiţer orădean reprezentându-ne cu cinste judeţul, prin rezultatele obţinute în cadrul Academiei.

 

În data de 18 august, sublocotenent Samuel Bila a avut onoarea de a participa, alături de şefii de promoţie ai celorlate arme ale Ministerului Afacerilor Interne, la o întâlnire cu ministrul Petre Tobă, care le-a adresat felicitări, urându-le totodată mult succes în carierele puse în slujba cetăţenilor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.