Bihorean reținut de polițiștii pentru introducerea de droguri de mare risc în țară

2556
Reținut de polițiști
Foto caracter ilustrativ

Condamnat la închisoare pentru că ar fi introdus în țară droguri de risc, depistat și încarcerat de polițiștii bihoreni.

Miercuri, 6 ianuarie, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Roșia, județul Bihor. 

Tribunalul Bihor a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani și o lună de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de introducere în țară, fără drept, de droguri de risc.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.