Bihorean reținut de poliție, după ce a fost prins băut la volan, de două ori în aceeași noapte

793
Reținut de polițiști
Foto caracter ilustrativ

Bărbat reținut de polițiștii bihoreni, după ce a fost depistat, de două ori, în aceeași noapte, în timp ce conducea sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Bihor, duminică, 12 decembrie, în jurul orei 04.20, în localitateaBiharia, pe D.N. 19, la intersecția cu D.N.19/E, polițiștii Secţiei nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna Tăuteu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat și, totodată, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Același bărbat a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Oradea sâmbătă, 11 decembrie, la ora 23.23, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Borşului din municipiu Oradea, având o concentrație alcoolică de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma administrării probatoriului în cauză, duminică, 12 decembrie, polițiști Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia l-au reținut pe bărbatul de 40 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor deconducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii Secţiei nr.3 de Poliție Rurală Biharia continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.