Bebeluș blocat în maşină salvat de pompieri

735

Pompierii militari orădeni au fost mobilizați pe Bulevardul Dacia din municipiu, pentru salvarea unui bebeluş de opt luni, rămas blocat în maşină după ce sistemul de închidere al autoturismului s-a defectat.

Marți, 20 august, în jurul orei 15.50, o apelantă a numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor specializate pe Bulevardul Dacia din municipiul Oradea, precizând faptul că fiica sa, în vârstă opt luni, a rămas blocată în autoturism.

La locul indicat s-au deplasat cu operativitate pompierii militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, care, utilizând accesoriile specifice unor astfel de misiuni, au îndepărtat geamul uneia dintre portiere, reuşind în cel mai scurt timp să deblocheze uşile autovehiculului şi să evacueze în siguranţă fetița, redând-o teafără mamei.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.