Bărbat prins în timp ce încerca să vândă cu 400 de euro o tânără în scopul practicării prostituției

1003
arestat
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii orădeni de combatere a criminalității organizate, coordonați de un procuror D.I.I.C.O.T. din Oradea, au prins în flagrant delict un bărbat, în timp ce ar fiîncercat să vândă o tânără, în scopul exploatării sexuale.

Miercuri, 8 aprilie, la ora 20.45, în localitatea Sanislău, judeţul Satu Mare, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au prins în flagrant delict un bărbat,de 41 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce ar fi încercat să vândă, contra sumei de 400 de euro, o tânără,de 23 de ani, din Sanislău, în scopul practicării prostituției.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele celui în cauză, iar după audierea acestuia de către procurorul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Oradea, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bihor.

Joi, 9 aprilie, acesta a fost prezentat la Tribunalul Bihor, iar magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile.

Cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de persoane.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.