Bărbat găsit mort într-un canal

1088
poliția criminalistică-800x526
Foto caracter ilustrativ
 

Apelul la 112 a fost dat miercuri dimineaţă. Deși prezenti la fata locului cu o autospeciala si o ambulanta, echipajele de pompieri nu l-au mai putut salva pe barbat.

Politistii de investigatii criminale si criminalistii de la Salonta fac cercetari acum pentru stabilirea identitatii si a circumstantelor in care s-a produs tragedia.

„Poliţiştii din Salonta au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Poliţia bihoreană prin 112 în cursul orei 7.30. Poliţiştii de investigaţii criminale şi criminaliştii din salonta efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs decesul. Persoana decedată a fost identificată, este vorba despre un bărbat de 75 de ani din Salonta. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu.

Potrivit bihon.ro, omul ar fi vrut sa ia apa din canalul colector, dar a cazut in el, langa locul unde s-a petrecut nenoricirea fiind gasita o galeata.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.