Bărbat filmat în timp ce aleargă gol pe o stradă din Oradea

3602
Foto captură video
 

Incident neobișnuit, duminică seară pe străzile din municipiul Oradea. Un bărbat de 29 de ani a fost filmat în timp ce alerga gol pușcă.

Incidentul respectiv s-a petrecut duminică, în jurul orei 20:30 pe Bulevardul Dimitrie Cantemir și a fost sesizat la 112 de către un martor la scena respectivă.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul municipiului Oradea. Bărbatul a fost identificat ca fiind un orădean de 29 de ani. Acesta prezenta o anumită stare de confuzie. Ulterior, bărbatul a fost internat pentru îngrijiri medicale la un spital de specialitate din Oradea”, a declarat, Alina Fărcuța, comisarul-șef IPJ Bihor.

Site-ul bihon.ro scrie că imaginile respective au fost filmate de către un trecător și postate pe rețelele de socializare. În imagini se observă un bărbat care aleargă în costumul lui Adam, pe o stradă din Oradea. Pe fundal se aude o voce care strigă: „Uitați cum se umblă prin Oradea … șefu`… Bă ești prost…”, sunt cuvintele care însoțesc filmarea respectivă.

Bărbatul a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Oradea, notează aceeași sursă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.