Bărbat cu droguri asupra sa, prins de jandarmi

831

În data de 9 decembrie, a.c., în jurul orei 16:30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, aflat în serviciul de ordine și siguranță publică, a observat pe Bld. Decebal un bărbat de aproximativ 40 de ani, care prezenta un compoartament suspect.

După ce şi-au declinat calitatea şi au încercat să-l legitimeze, jandarmii au observat că bărbatul avea un comportament dezorientat, neştiind unde se află şi ce oră este.

În urma controlului corporal sumar au fost găsite asupra acestuia 5 (cinci) plicuri transparente, care conţineau o materie vegetală tocată şi uscată de culoare galben-verzuie şi o foiţă de culoare albă destinată confecţionării de ţigarete. Fiind întrebat despre cele găsite asupra sa, bărbatul a declarat verbal că le-a achiziţionat de la un necunoscut şi le folosea pentru consum propriu.

Jandarmii bihoreni au întocmit actele de sesizare, iar cele 5 plicuri şi foiţa au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Oradea.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.