Bărbat cercetat penal, după ce a refuzat orice testare a alcoolemiei

1090
alcooltest -800x500

Cercetat penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice.

Marți, 12 ianuarie, în jurul orei 23.37, pe strada Nojoridului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism.

La solicitarea legală a polițiștilor, bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenței unor substanțe psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri orădeni continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de monstre biologice.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.