Bănuiți de furt dintr-o societate comercială din Sântimreu, reținuți de polițiști

107
Reținut
Foto caracter ilustrativ

Joi, 20 mai, la ora 18.15, polițiștii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, doi bărbați de 20 și 30 de ani, din comuna Roșiori, respectiv comuna Diosig, județul Bihor, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia îi bănuiesc pe aceștia că, în perioada 15 – 18 mai a.c., ar fi pătruns prin escaladarea unui perete în podul unui imobil din localitatea Sântimreu, județul Bihor, iar apoi, prin efracție, în incinta unui magazin aflat în același imobil, de unde ar fi sustras diverse produse alimentare și nealimentare (băuturi alcoolice și nonalcoolice, mezeluri, cafea, produse de igienă și cosmetică), provocând un prejudiciu total de 6.152,6 lei, recuperat în proporție de 90% de polițiști.

Joi, 20 mai a.c., în urma a două percheziții domiciliare efectuate pentru documentarea și probarea activității infracționale a celor în cauză, polițiștii din Biharia au descoperit bunurile sustrase în locuința bărbatului de 20 de ani.

Vineri, 21 mai, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia îi vor prezenta pe cei doi bărbați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor două persoane.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.