Bănuiți că ar fi pescuit ilegal, cu setci, depistați în flagrant de polițiști

1235
Plasă pescuit
Foto caracter ilustrativ

Vineri, 29 mai, în jurul orei 06.15, între localitățile bihorene Batăr și Tăut, polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat în flagrant delict doi bărbați de 30 și 22 de ani,

ambii din comuna Batăr, în timp ce scoteau din albia râului Crișul Negru două plase tip setcă, din fir monofilament, cu lungimea de 50 de metri și înălțimea de 2,5 m. fiecare, pe care sunt bănuiți că le-au fi montat în seara precedentă, în jurul orei 20.30.

Aceștia au prins astfel, în mod ilegal, 13,89 kg. de pește din speciile clean, mreană și scobar.

Bunurile folosite la comiterea faptei au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de operațiuni cu plase de tip monofilament.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.