Avertizare meteo imediată: Se anunță noi furtuni în Bihor

796
cod furtuna alesd ~2-800x600

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, o nouă avertizare de tip cod galben pentru o parte din județul Bihor.

 

Potrivit unui comunicat, până la ora 16.30, cel puțin, se anunță frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și intensificări de scurtă durată ale vântului, în localitățile: Marghita, Valea lui Mihai, Borod, Șimian, Curtuișeni, Sălacea, Aușeu, Tarcea, Cherechiu, Buduslău, Șinteu, Boianu Mare, Viișoara.

Vom reveni cu noi informații pe măsură ce ele vor fi transmise.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.