UPDATE! Avertizare meteo de fenomene periculoase imediate. Vizează orașul Aleșd

816
Cod Galben Furtună-800x450
Foto © AlesdOnline arhivă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o nouă atenţionare de vreme rea valabilă până la ora 14:30.

 

Avertizarea este valabilă pentru localitățile: Beiuș, Aleșd, Ștei, Dobrești, Bratca, Buntești, Vadu Crișului, Borod, Ceica, Șuncuiuș, Aștileu, Holod, Pomezeu, Pietroasa, Finiș, Lunca, Drăgănești, Rieni, Șoimi, Remetea, Vașcău, Lugașu de Jos, Țețchea, Aușeu, Câmpani, Măgești, Curățele, Bulz, Budureasa, Uileacu de Beiuș, Cărpinet, Răbăgani, Nucet, Tărcaia, Căbești, Căpâlna, Lazuri de Beiuș, Criștioru de Jos, Pocola, Sâmbăta.

Se vor semnala : frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula 20-25 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

UPDATE: Codul a fost prelungit până la ora 18:30, pentru localitățile: Oradea, Sânmartin, Tileagd, Tinca, Diosig, Oșorhei, Brusturi, Nojorid, Ceica, Sălard, Holod, Biharia, Sântandrei, Ineu, Sârbi, Cociuba Mare, Hidișelu de Sus, Borș, Tulca, Girișu de Criș, Roșiori, Lăzăreni, Drăgești, Copăcel, Husasău de Tinca, Cefa, Ciuhoi, Cetariu, Căpâlna, Sănnicolau Romăn, Toboliu, Mădăraș, Tămășeu, Săcădat, Sâmbăta, Paleu, Gepiu, Mădăras.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.