Avertizare cod PORTOCALIU de furtuni în Bihor. Vezi zonele vizate

3707
Furtună cod galben Ploi-Alesd
Foto © AlesdOnline.ro arhivă

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat o nouă alertă de furtuni iminente pentru județul Bihor valabilă de la ora 14:40 până la ora 15:40.

 

Vizate sunt localitatile: Beiuș, Ștei, Tileagd, Tinca, Dobrești, Buntești, Vadu Crișului, Nojorid, Ceica, Șuncuiuș, Aștileu, Holod, Pomezeu, Pietroasa, Finiș, Lunca, Drăgănești, Rieni, Hidișelu de Sus, Vașcău, Țețchea, Câmpani, Măgești, Lăzăreni, Cărpinet, Drăgești, Copăcel, Vârciorog, Nucet, Husasău de Tinca, Tărcaia, Lazuri de Beiuș, Criștioru de Jos, Pocola, Sâmbăta.

Se vor semnala: frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de averse care vor depăşi local 35-40 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vantului.

UPDATE: La ora 16:00, meteorologii a prelungit codul portocaliu pentru Beiuș, Ștei, Buntești, Pietroasa, Lunca, Drăgănești, Rieni, Remetea, Vașcău, Câmpani, Curățele, Roșia, Budureasa, Cărpinet, Nucet, Tărcaia, Căbești, Lazuri de Beiuș, Criștioru de Jos. Alerta fiind valabilă până la ora 17:00.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.