Avertizare COD GALBEN de vreme severă imediată pentru judetul Bihor

516
Furtună Cod Galben Aleșd
Foto © AlesdOnline arhivă
 

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare imediată de tip COD GALBEN de vreme rea, pentru judetul Bihor valabilă în intervalul 18-05-2018 ora 17:30 până la : 18-05-2018 ora 19:00.

Localitatile vizate de avertizarea meteorologilor sunt: Oradea, Sânmartin, Tileagd, Dobrești, Oșorhei, Nojorid, Ceica, Sălard, Holod, Pomezeu, Biharia, Sântandrei, Ineu, Hidișelu de Sus, Borș, Țețchea, Girișu de Criș, Roșiori, Lăzăreni, Drăgești, Copăcel, Vârciorog, Husasău de Tinca, Cefa, Cetariu, Căbești, Sănnicolau Romăn, Toboliu, Tămășeu, Săcădat, Sâmbăta, Paleu, Gepiu, Marghita, Săcueni, Aleșd, Popești, Diosig, Suplacu de Barcău, Brusturi, Tăuteu, Șimian, Aștileu, Chișlaz, Derna, Sârbi, Abram, Sălacea, Lugașu de Jos, Aușeu, Măgești, Tarcea, Abrămuț, Cherechiu, Ciuhoi, Buduslău, Spinuș, Șinteu.

Potrivit meteorologilor se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula 20-25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.