Avansări și treceri în rezervă la Jandarmeria Bihor

683

Zi cu dublă semnificație în cadrul Jandarmeriei Bihor. Dacă unii dintre colegi au făcut un pas în lateral, alții au făcut un pas înainte.

Astăzi a fost sărbătoare, bucurie, emoție la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, unde a avut loc festivitatea de avansare în gradul militar următor la termen, a 6 ofiţeri şi a 41 de subofiţeri, care în cursul acestui an au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad.

Cu același prilej un număr de 12 cadre au primit câte un hrisov pe care stă gravat:

“În semn de profundă recunoștință pentru competența, răspunderea și pasiunea cu care v-ați îndeplinit sarcinile încredințate, vă dorim din toată inima ca Bunul Dumnezeu să vă dea putere și sănătate, spre împlinirea gândurilor și dorințelor dumneavoastră, liniște și multă fericire.”

Cu această ocazie, camarazii le urează multă sănătate, pensie cât mai lungă, linişte şi fericire alături de cei dragi!

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.