Autocamion intrat în casă în urma unui accident, în Lunca

1567
accident Lunca
Foto © Mădălin Tule
 

Accident de circulație, marți, în localitatea bihoreană Lunca. Un autocamion s-a înfipt într-o casă, după ce a lovit un autoturism.

 

Marți, 14 mai, la ora 18.20, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Lunca, un bărbat de 30 de ani, din comuna Arieșeni, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga, pentru a pătrunde pe strada Fermei din localitatea Lunca și a fost acroșat de un autotren cu semiremorcă, condus în aceeași direcție de un bărbat de 50 de ani, din Aștileu, județul Bihor, care s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară.

În urma impactului, autotrenul a fost proiectat într-un stâlp electric, iar apoi a lovit peretele unui imobil din localitate.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 30 de ani, care conducea autoturismul, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri beiușeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.