AȚI VĂZUT-O? O FEMEIE DE 35 DE ANI A FOST DATĂ DISPĂRUTĂ. AUTORITĂȚILE AU DEMARAT CĂUTĂRILE

707
GHENGHIU MĂDĂLINA IOANA
GHENGHIU MĂDĂLINA IOANA

Polițiștii efectuează căutări pentru găsirea unei femei, în vârstă de 35 ani, din Oradea. Aceasta a plecat de bună voie de acasă și nu s-a mai întors.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați la 23 noiembrie, de familia unei femei de 35 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor – GHENGHIU MĂDĂLINA IOANA – că, în cursul zilei de 19 noiembrie a.c., aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 55 de kg., constituție normală, faţă rotundă, ochi căprui, ten deschis, păr roșcat, lung.

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă neagră, cu guler alb, blugi albaștri, pantofi sport roz.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.