Aquaparkul Nymphaea se închide

547
Foto © aquapark-nymphaea

Decizia vine în contextul în care piscinele exterioare nu mai pot fi folosite din cauza temperaturilor tot mai scăzute, în timp ce pentru cele interioare nu sunt reglementări pentru utilizarea în condiții de siguranță din cauza pandemiei covid.

 

„Începând de vineri, 2 octombrie 2020, Aquaparkul Nymphaea își suspendă activitatea până la apariția noilor reglementări privind funcționarea piscinelor interioare. Mulțumim pentru înțelegere”, este mesajul transmis de Aquapark Nymphaea Oradea.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.