„Aqua zumba” şi „spuma party” sunt câteva oferte cu care ştrandurile încearcă să-şi atragă clienţii

434

În ultimii ani, clienţii ştrandurilor bihorene sunt atraşi tot mai mult de gimnastica în apă: „aqua zumba” sau „zumba party”, denumiri care diferă de la ştrand la ştrand. Majoritatea celor care se află în ştrand aşteaptă cu nerăbdare ora începerii unor astfel de activităţi, care se derulează, de obicei, în bazinul central. „Aqua zumba” sau „zumba party” sunt urmate, sau intercalate, de diferite concursuri distractive: băut bere, găsirea unui personaj în interiorul ştrandului sau alte categorii de concursuri.

 

Sâmbăta şi duminica, este „spuma  party”, unde cei care doresc, şi nu sunt puţini, fac o „baie” în spuma împrăştiată de tunurile de spumă pe o parte din plajă.

Citeste articolul complet pe Bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.