Amendă de 20.000 lei și autoutilitară confiscată, pentru că a aruncat deșeuri 

786
Deșeuri abandonate
Foto ©️ Garda de Mediu Bihor

Vineri, 20 mai, ofițeri din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, au surprins în flagrant șoferul unei autoutilitare marca Nissan CABSTAR în timp ce descărca deșeuri din construcții, saci cu deșeuri rezultate din diverse lucrări de finisaje interioare, pământ și resturi de beton din demolări.

 

Deșeurile au fost abandonate în stațiunea Băile Felix comuna Sânmartin, în imediata apropiere a DN 76 Oradea-Deva. Conform procedurii stabilite prin Protocolul BIHOR Curat, specialiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor au solicitat intervenția comisarilor din cadrul Gărzii de Mediu Bihor în vederea confiscării mijlocului de transport și de sancționare a conducătorului acestuia.

„Șoferul care a abandonat deșeurile, un cetățean cu domiciliul în comuna Sânmartin, a fost sancționat de către comisarii de mediu cu amendă contravențională în valoare de 20.000 lei. Autoutilitara a fost confiscată și dată în custodia Primăriei Sânmartin iar conducătorul acesteia a fost obligat la plata contravalorii eliminării deșeurilor cu o societate autorizată”, transmite Garda de Mediu Bihor.

Foto ©️ Garda de Mediu Bihor
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.